Salihamidžić: PSG ima Mbappea, ali želimo odbraniti trofej u Ligi prvaka

Reakcije na žrijeb

Salihamidžić: PSG ima Mbappea, ali želimo odbraniti trofej u Ligi prvaka

E. Škorić

Bayern će u četvrtfinalu Lige prvaka u reprizi prošlogodišnjeg finala igrati protiv PSG-a.

Aktuelni prvak Evrope smatra se prvim favoritom za osvajanje trofeja, no Bavarce čeka težak zadatak. Prvo ispred sebe imaju PSG, a zatim možda i Manchester City u polufinalu, ukoliko engleski klub ne dozvoli Borussiji Dortmund senzaciju.

"Igrali smo s PSG-om finale prošle sezone i vidjeli smo koliko su kvalitetni. Imaju novog trenera koji radi dobar posao. Također, PSG ima vrhunske igrače kao što je Mbappe, koji ima apsolutno sve, a tu je i Neymar... Međutim, želimo igrati finale, želimo opet osvojiti ovaj trofej", rekao je sportski direktor Nijemaca Hasan Salihamidžić.

Komentar na žrijeb dao je i trener Hansi Flick.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"U četvrtfinalu su samo jaki timovi. To je najboljih osam ekipa u Evropi. PSG ima sjajnu momčad, već smo to svi vidjeli, ali nadam se da ćemo ih eliminisati u četvrtfinalu", kazao je Flick.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nameno000
Ne bi je vi ni osvojili da su se igrali revansi.
1 4
Bayern Munchen
Bajern je najkompletniji tim u ovom trenutku
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi