7

Komentari (7)

E.Car
Stanišići su rodom iz Bosne, može li ovaj dečko igrati za BiH?
umzm12123
HHHhahahhahahahaha ,decko Hrvat,izabrao Hr,druga opcija bi bila Njemacka,treca nikakva...
E.Car
Drug neka je njemu sa srećom!!! Ali nisam pogriješio, Stanišići su rodom iz Bosne!!! Da se ljutim zbog toga što je izabrao hr bio bih budala. Pa mnogo je fudbalera izabralo BiH ispred zemalja u kojima su rođeni i odrasli a bit će ih još mnogo. Ali ne znam sta je tebi smiješno!!!!
user1629277746
Ovaj negdje na mrve stao izgleda
bk123
Igro je i na SP za Hrvatsku
E.Car
@bk123 ne znam nisam ih dobro pratio, znam da je na desnom beku bio neko drugi a klupu nisam upratio. Uglavnom dobar je i nek mu je sa srećom. Mi na toj poziciji u repki imamo Dedića koji je takođe ogroman potencijal i neka obojica budu najbolji na svijetu na toj poziciji ja im iskreno želim.
bk123
I ja isto..ako bude sreće i bez ozljeda mogu imat dobre karijere
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.