Hasan Salihamidžić: Znate da sam jedino zaljubljen u svoju ženu!

Našalio se na račun Rummeniggeove izjave za Hudson-Odoija

Hasan Salihamidžić: Znate da sam jedino zaljubljen u svoju ženu!

E. Čaušević

Callum Hudson-Odoi je bio glavna želja Bayerna u zimskom prelaznom roku, no njemački klub nije uspio da ga dovede iz Chelseaja.

Bavarci su na adresu londonskog kluba poslali nekoliko ponuda u januaru, ali su Plavci poručili da ovaj 18-godišnji fudbaler nije na prodaju. Hudson-Odoi se pojavio kao grom iz vedra neba na radaru Bayerna, a za to je "kriv" sportski direktor Hasan Salihamidžić koji vjeruje da je pred ovim igračem blistava budućnost.

Šef bavarskog kluba Karl-Heint Rummenigge poručio je da Bayern neće odustati od engleskog tinejdžera, te da će ga sigurno pokušati dovesti na ljeto. On je izjavio da vjeruje Salihamidžiću koji je uvjeren da bi Hudson-Odoi bio veliko pojačanje za njih.

"Mogu reći da se Salihamidžić skoro zaljubio u ovog igrača i njegove kvalitete. Sve ostale stvari su bile špekulacije. Na kraju sezone ne znam šta će se dešavati oko svega toga, ali nije istina da smo pokušali dovesti ga u januaru", rekao je Rummenigge.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nakon ove izjave prvog čovjeka Bayerna nije ostao ni Salihamidžić koji je uz osmijeh na licu odgovorio svom šefu.

"Nije istina da sam zaljubljen u Huddson-Odoija. Znate da sam samo zaljubjen u svoju ženu. Što se njega tiče uvjeren sam da posjeduje kvalitete i vidjet ćemo šta će biti", izjavio je popularni Braco.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi