Hasanefendić kandidat za selektora Rusije

U četvrtak odluka

Hasanefendić kandidat za selektora Rusije

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Rusije u četvrtak će dobiti selektora, a među kandidatima za preuzimanje ruskog nacionalnog tima je i nekadašnji bh. selektor Sead Hasanefendić.

Nakon što je prije nekih mjesec dana rusku reprezentaciju napustio legendarni Vladimir Maksimov, tamošnji čelnici rukometnog saveza raspisali su konkurs za novog selektora na koji se prijavilo 10 trenera.

Među njima je i Sead Hasanefendić, koji je sa dosta uspjeha vodio naš nacionalni tim, kao i Dragan Đukić, koji će s klupe predvoditi Veliku Britaniju na predstojećim Olimpijskim igrama u Londonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.