Hasanefendić: Nismo imali heroje

Nakon poraza od Danske

Hasanefendić: Nismo imali heroje

A. Beganović

Nakon što su sinoć u 2. kolu evropskog prvenstva rukometaši Srbije protiv Danske pali bez ispaljenog metka, selektor naših istočnih susjeda Sead Hasanefendić, rekao je da je razočaran, no da je siguran da će slaviti protiv Austrije.

"Nismo imali heroje u ovoj utakmici, ni veliku pomoć golmana, a i sudije su malo cjepidlačile i naravno da smo svi razočarani", rekao je Hasanefendić za srbijanske medije i dodao:

"Bekovska linija je bila jako spora, stajali su na velikoj daljini od gola, pokušavali su individualnim akcijama nešto da urade, ali bez pravih šansi za pravi šut za gol. To nije bilo dobro, ali vjerujem da ćemo protiv Austrije biti pravi i da ćemo upisati prvu pobjedu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.