Hasanhodžić nakon Slobode: Najbolji dokaz je ulazak Ivetića u našu svlačionicu

Stoper GOŠK-a se spominje u cijeloj priči nakon meča

Hasanhodžić nakon Slobode: Najbolji dokaz je ulazak Ivetića u našu svlačionicu

S. Mlaćo

Ne stišava se bura nakon meča GOŠK-a i Slobode. Domaći su slavili 3:2, ali sam rezultat je pao u sjenu, s obzirom da je danas nastao medijski rat između NK GOŠK i predsjednika kluba iz Gabele, te s druge strane veziste Slobode Saida Husejinovića.

Između ostalih u priči se spominje i defanzivac GOŠK-a Emrah Hasanhodžić koji je istakao da je njegov tim slavio zasluženu pobjedu, te da su sve ostale priče apsolutno nebitne.

"Bilo je tu nekih varnica, to je sasvim normalno. Ali daleko od toga da je neko nekome prijetio ili potezao pištolj. Naša pobjeda je sasvim zaslužena, a dokaz tome je događaj poslije meča. Naime, kapiten Slobode Perica Ivetić ušao je u svlačionicu i čestitao nam, te poželio sve najbolje do kraja sezone", kazao je Hasanhodžić za SportSport.ba.

Ističe da se poznaje sa Husejinovićem, te da su kratko razgovarali prije početka meča, ali da je on bio svjestan važnosti meča svog tima i da je sve završilo na tome.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, predsjednik GOŠK-a Lujo Ilić najavio je privatnu tužbu protiv Husejinovića, pa će sigurno biti burno i u narednim danima na ovu temu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi