Ilić uzvratio: Kako prošle godine nismo bili seljaci kada su nas molili da igramo pošteno
Lujo Ilić, predsjednik GOŠK-a razočarana izjavom prvotimca Slobode (prvi s desna)

Predsjednik NK GOŠK za SportSport.ba

Ilić uzvratio: Kako prošle godine nismo bili seljaci kada su nas molili da igramo pošteno

S. Mlaćo

Mnogo bure stvorilo se nakon meča između GOŠK-a i Slobode u Gabeli. Domaći su slavili 3:2, te tako upisali važna tri boda u borbi za opstanak.

Vjeruju da će izboriti opstanak u ligi, a slavlje zbog pobjede ističu pokvarila im vijest na jednom bh. portalu kako su nogometaši Slobode napadnuti na poluvremenu, te da su dugo nakon meča morali ostati na stadionu strahujući za svoju bezbjednost.

NK GOŠK se oglasio jutros, a zatim i Said Husejinović koji je kazao da je prvi čovjek GOŠK-a Lujo Ilić potezao pištolj, te njemu i saigračima prijetio smrću.

SportSport.ba je kontakirao Ilića koji je bio šokiran riječima prvotimca Slobode.

"To su laži. Zadnju utakmicu u Gabeli Husejinović je imao incident sa našim šefom bezbjednosti. Svi su vidjeli gdje sam ja bio na utakmici, smirivao sam nogometaše kada je nastao incident. On sada priča laži i zbog toga ću podnijeti privatnu tužbu protiv njega. Tu je bila policija, redari i svi su vidjeli da nisam imao nikakvo oružje, nit to nosim nit mi treba. Oni su vršili pritisak na sudije i sve zakuhali", priča Ilić, te dodaje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svjestan sam da se oni sada želi vaditi za neuspjeh u jučerašnjem meču, a uz to situacija u klubu im je katastrofalna. On nas naziva seljacima, a zapravo se vidi ko je seljak kada ovako laže i petlja. Nismo bili seljački klub kada su prošle godine nas molili da igramo pošteno. Pa kako da igramo nego pošteno", dodao je Ilić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

xavi26
Inace je Lujo jako fin gospodin
6 0
Dino69
Lujo gospodin covjek ne serite
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi