Hasić nakon raskida sa Dinamom pravi spektakularan transfer?
Mladi bh. fudbaler se našao u centru pažnje nakon što je raskinuo ugovor s Dinamom, te nikome nije bilo jasno zašto je to uradio. Međutim, sada se klupko lagano razmotava, a čini se da je naš dragulj pred velikim potpisom.

Mlada zvijezda odlazi u Španiju?

Hasić nakon raskida sa Dinamom pravi spektakularan transfer?

Samir Mlaćo

Nakon razlaza sa Dinamom iz dana u dan dolaze ponude na adresu mladog bh. nogometaša Ajdina Hasića. 

Hasić je u Dinamo došao još kao dječak, a prije par dana je raskinuo saradnju sa Modrima i iznenadio kompletnu hrvatsku javnost.

Iz Dinama se nisu oglašavali, a prema pisanju lista Sportske novosti Hasić bi karijeru mogao nastaviti u Real Madridu.

Real je navodno već ranije pokušavao dovesti Hasića, te je Dinamo mogao zaraditi veliko obeštećenje, a sada će Madriđani velikog talenta prema svemu sudeći dobiti besplatno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski gigant je Hasića zapazio na turniru Mladen Ramljak, no Hasić pored Reala ima i ponude Barcelone, Borussije Dortmund, Salzburga, Evertona....

Odluka o novom klubu će pasti vjerovatno veoma brzo.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmellemA
Ja bi birao klub gdje bi već sljedeće sezone mogao igrati za seniorski tim, a u Realu Vinicius Junior igra za drugi tim.
76 0
pogba69
Kad na kraju potpiše za onaj neki Eksisehirspor turski hahaha
60 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi