Haskić: Bodovi ostaju u Vitezu
FK Vitez se želi vratiti na pobjednički kolosijek već u subotnjem meču protiv Cazinjana

FK Vitez dočekuje Krajinu

Haskić: Bodovi ostaju u Vitezu

S. Mlaćo

Zbog nešto slabijih igrara u posljednja tri kola, nogometaši Viteza više nisu lider na tabeli Druge lige Zapad. To mjesto sada zauzima NK Travnik, ali Vitežani se ne predaju. Idu iz utakmice u utakmice, te vjeruju da će se dobrim igrama vratiti na pobjednički kolosijek.

U okviru 10. kola Druge lige Zapad u subotu ih očekuje domaći susret protiv Krajine iz Cazina. Trener FK Vitez Šaban Haskić je optimista pred ovaj meč.

"U subotu igramo utakmicu sa FK "Krajina" iz Cazina. Nakon tri utakmice bez pobjede, uz jedno zalaganje i borbenost mojih igrača pobjeda ne smije doći u pitanje. Bodovi ostaju u Vitezu. Ovo prilikom pozvao bih naše navijače da dođu i pruže podršku mojim momcima koji zaslužuju", kazao je Haskić.

Meč u Vitezu igra se sa početkom u 14:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi