Haskić: Ovdje sam novi i ovo je tek početak

Junak Sarajeva sa dva gola

Haskić: Ovdje sam novi i ovo je tek početak

Sa dva pogotka Orebru na najbolji mogući način domaćim navijačima večeras se predstavio mladi napadač Nermin Haskić, koji je ovo ljeto stigao iz banovićke Budućnosti.

"Prvu utakmicu odigrali smo dobro i ostvarili smo dobar rezultat. Danas smo željeli samo pobjedu i ništa drugo. Nismo imali sreće u prvom poluvremenu, ali ta situacija se okrenula u drugom dijelu. Zahvaljuem se navijačima. Ovdje sam novi i ovo je tek početak", kazao je Nermin Haskić na pres konferenciji.

Sarajevo će u 3. pretkolu Evropske lige odmjeriti snage sa češkom Spartom iz Praga.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.