Hat-Trick Jelavića za novu pobjedu Rangersa

Papcu devedeset minuta

Hat-Trick Jelavića za novu pobjedu Rangersa

Midhat Šljivak

Ekipa Glasgow Rangersa našeg Saše Papca savladala je danas Dundee United rezultatom 3:0 u okviru 14. kola škotske Premier lige.

SVa tri gola za tim iz Glasgowa postigao je hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić, dok je za goste utješni pogodak postigao Daly u 73. minuti.
Saša Papac je na terenu proveo svih devedeset minuta, a dobio je žuti karton u 65. minuti utakmice.

U ostala tri susreta današnjeg programa najljepšu utakmicu odigrali su Kilmarnock i Inverness. U susretu u kojem je postignuto čak devet golova na kraju su slavili gosti rezultatom 6:3.

Dunfermline je upisao tri boda na gostovanju kod Hiberniana 1:0, dok je susret između St. Mirrena i Hearts okončan neriješeno 0:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.