Hat-trick Jote u pobjedi Wolvesa, Porto u uzbudljivoj utakmici slavio protiv Feyenoorda

Nekoliko zanimljivih rezultata u posljednjem kolu

Hat-trick Jote u pobjedi Wolvesa, Porto u uzbudljivoj utakmici slavio protiv Feyenoorda

S. Pašalić

Utakmicama koje su se igrale od 21 sat u preostalih šest grupa kompletirana je grupna faza Evropske lige.

Glasgow Rangersi su u okviru grupe G ugostili Young Boyse odigrali su 1:1, a Porto koji je na svom terenu slavio protiv Feyenoorda sa 3:2. Portugalski tim je završio na prvom mjestu, a dalje je prošao i Glasgow Rangers.

U grupi H Espanyol je na domaćem terenu dočekao CSKA iz Moskve, a gosti su slavili sa 1:0, dok je Ludogorets na svom terenu odigrao protiv Ferencvarosa 1:1. Espanyol je osvojio prvo mjesto, a dalje ide i Ludogorets iz ove grupe.

Gent je u grupi I završio na prvom mjestu nakon što je savladao Oleksandriyu sa 2:1 na svom terenu, a dalje ide i Wolfsburg koji je u drugoj utakmici ugostio St. Etienne i slavio sa 1:0.

Grupa J je bila neizvjesna praktično do posljednje minute, a na kraju su dalje prošli Basaksehir i Roma. Turski tim je slavio u gostima kod M'gladbacha sa 2:1, dok je Vučica odigrala 2:2 na Olimpicu protiv Wolfsbergera.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Braga je savladala Slovan Bratislavu u gostima sa 4:2 i tako osvojila prvo mjesto u grupi K, dok su Wolwesi na svom terenu slavili sa visokih 4:0 protiv Bešiktaša i također prošli dalje

U grupi L Manchester United je na Old Traffordu savladao Alkmaar sa 4:0 i ova dva tima idu dalje, dok je Partizan u drugoj utakmici u Beogradu slavio protiv Astane sa 4:1.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi