Hat-trick Krstanovića, Alispahiću se nije dalo
Foto: Jutarnji.hr

Dinamo u Kupu lako protiv niželigaša

Hat-trick Krstanovića, Alispahiću se nije dalo

Edmir Škorić

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu u prvoj formu posljednjih nekoliko utakmica, no protiv Vrsara u šesnaestini finala Kupa Hrvatske nisu imali nikakvih problema.

Član Prve županijske nogometne lige istarske, Vrsar, nije se mogao suprostaviti izmijenjenom sastavu Modrih, koji su nakon teških poraza od Porta u Ligi prvaka te Rijeke u prvenstvu konačno stigli do uvjerljive pobjede.

 

Zagrepčane je do pobjede predvodio bh. internacionalac Ivan Krstanović, koji je za pola sata postigao hat-trick.

 

Prvi gol Krstanović je postigao u 12. minuti, a četiri minute kasnije sam je izborio najstrožu kaznu, a istu pretvorio u pogodak.

 

Treći gol je ovaj korpulentni napadač postigao u 30. minuti. Carrasco je poslao loptu u bliži ugao, golman domaćih je kraktko odbio, a Krstanović pospremio u mrežu. 

 

Za hrvatskog prvaka je igrao i povremeni bh. reprezentativac Mehmed Alispahić, koji je u 41. minuti imao dobar pokušaj iz slobodnjaka, ali je golman Ćotić odbranio. Naš reprezentativac oprobao je svoj udarac i u 76. minuti, ali je Ćotić opet bio uspješniji.

 

Gorica je s 3:0 iznenadila Inter iz Zaprešića, a u tijeku je duel Lokomotive i Segeste u Zagrebu.

 

Za Dinamo su od prve minute nastupali: Mitrović - Vrsaljko, Tonel, Puljić, Pivarić - Calello, Kovačić - Carrasco, Alispahić, Rukavina - Krstanović.

 

Hrvatski kup, šesnaestina finala:

Gorica - Inter Z. 3:0 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Vrsar - Dinamo Z. 0:3 (Krstanović 12, 16 - penal, 30)

Lokomotiva Z. - Segesta 0:0 (u tijeku)

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.