"Hat-trickovi" Misketa i Džeke

Wolfsburg slavio sa 13:0

"Hat-trickovi" Misketa i Džeke

Edin Džeko i Zvjezdan Misimović postigli su po hat-trick u prijateljskoj utakmici koju je Wolfsburg igrao sa ekipom Wolfenbuettela i u kojoj su Vukovi slavili sa 13:0.

Trener Wolfsburga Steve McClaren od početka susreta u igru je stavio najjaču ekipu, a kapitensku traku nosio je Misimović, koji je zatresao tri puta protivničku mrežu (7., 41. i 44. minuta), dok je Džeko svoje golove postigao u 13., 19. i 40. minuti susreta.

"Tek smo počeli sa pripremema i tek se uigravamo. Također, imamo novog trenera i potrebno je neko vrijeme da se naviknemo na njega. Ipak, dobro je sve izgledalo na terenu i svi smo zadovoljni igrom koju smo pružili", kazao je nakon susreta Misimović za Wolfburger Nachrichten.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.