Hatem Ben Arfa je pred potpisom i to za klub koji nije doveo nikog ovog ljeta

Stiže kao slobodan igrač

Hatem Ben Arfa je pred potpisom i to za klub koji nije doveo nikog ovog ljeta

A. Čaušević

Hatem Ben Arfa je imao neslavnu avanturu u Španiji, nakon isteka kratkotrajnog ugovora s Valladolidom postao je slobodan igrač.

Francuski mediji izvještavaju da će Ben Arfa u narednim satima potpisati za Bordeux, jedini klub iz Ligue 1 koji nije doveo niti jednog igrača tokom prijelazngo roka.

Iskusni ofanzivac će sa Bordeauxom potpisati ugovor na jednu sezonu, a ukupna plata će mu iznositi nešto manje od 100.000 eura.

Dogovor je postignut u noći s utorka na srijedu što će posebno oduševiti trenera Jeana-Louisa Gasseta koji 33-godišnjaka smatra genijem fudbalske igre.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bordeaux će za Ben Arfu biti šesti različit klub iz francuskog prvenstva. Do sada je igrao za Lyon, Marseille, Nice, PSG i Rennes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi