Hatem šampion: Ben Arfa ponovo hit u Francuskoj, navijači PSG-a pokrenuli veliku akciju

"Minuta za Hatema"

Hatem šampion: Ben Arfa ponovo hit u Francuskoj, navijači PSG-a pokrenuli veliku akciju

PSG je potvrdio titulu prvaka Francuske, a Hatem Ben Arfa još nije dogirao nijednu minutu za Parižane u Ligue 1.

Ben Arfa nije igrao od prošlog aprila, a navodno su njegove nevolje počele kada se odlučio našaliti na račun prvog čovjeka kluba Al-Khelaifija, a uspio se zamjeriti i Unaiju Emeryju.

Ipak, Ben Arfa je i dalje omiljen među saigračima, ali i navijačima. Da ga "precrtavanje" u PSG-u nije slomilo nedavno je pokazao proslavljajući godišnjicu svog zadnjeg nastupa za Parižane, a sada su navijači ovog kluba pokrenuli veliku akciju na društvenim mrežama.

Nekadašnji fudbaler Newcastlea, Lyona i Marseillea će po završetku sezone napustiti Park prinčeva, a navijači PSG-a se trude da on to učini sa medaljom osvajača francuskog šampionata "u džepu".

Naime, na listi "treninding" tema na društveni mrežama u Francuskoj na prvom mjestu je trenutno hashtag #HatemChampion, a navijači PSG-a hiljadama objava s ovim hashtagom žele nagovoriti Emeryja da Ben Arfu do kraja sezone ubaci u igru barem jedan minut kako bi i on mogao dobiti medalju za osvajanje titule prvaka Francuske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti