Havertz odabrao Bayern, ali cijena je ogroman problem
Mladom fudbaleru Bayera predviđa se blistava karijera, a on i ove sezone igra zaista sjajno (Foto: EPA)

Veznjak želi u Minhen

Havertz odabrao Bayern, ali cijena je ogroman problem

M. Šljivak

Veznjak Bayer Leverkusena Kai Havertz (19) želi karijeru nastaviti u minhenskom Bayernu.

Ovaj 19-godišnji fudbaler je fantastičnim igrama u dresu Apotekara privukao veliku pažnju, a trenutno u redu za njegov potpis stoje Barcelona i Manchester City.

Havertz je najavio kako se želi okušati na jačem nivou i u jačem timu, ali ispred Katalonaca i Građana mu je potpis za minhenski Bayern.

Prema pisanju njemačkih medija, sjajni veznjak samo želi u Bayern. Igrači minhenskog tima koji igraju u reprezentaciji Njemačke su ga nagovorili da se odluči za Bavarce, ali njegova cijena će biti problem.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tim iz Leverkusena za usluge ovog fudbalera traži između 60 i 100 miliona eura. Bayern je poznat kao tim koji ne izdvaja tolike cifre za igrače, pa će biti veoma interesantno vidjeti šta će se na kraju desiti.

Havertz je ove sezone u 20 utakmica postigao sedam golova i upisao je šest asistencija.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi