Hazard bi u PSG, Lille ga želi zadržati

Hazard bi u PSG, Lille ga želi zadržati

Edmir Škorić

Jedan od najtraženijih igrača u ljetnom prelaznom roku svakako je i Lilleov mladi veznjak Eden Hazard.

I dok aktuelni francuski prvak ne pomišlja na prodaju Hazarda, 20-godišnji Belgijanac želi promijeniti sredinu.

Francuski dnevnik L'Equipe navodi kako je Hazard prijateljima otkrio kako želi karijeru nastaviti u Parizu. Njegova želja je, naime, pridružiti se PSG-u i bivšem Interovom treneru Leonardu. Na Parku Prinčeva rade na povratku kluba u vrh evropskog nogometa i ta se ideja, očito, svidjela mladog nogometaši Lillea.

Ipak, u teškoj je situaciji, obzirom da je Lilleov predsjednik Michel Seydoux jasno naznačio da želi zadržati najboljeg igrača u Francuskoj u protekloj sezoni. Francuski mediji pišu kako je PSG bio spreman poslati 40 miliona eura tešku ponudu, no...

Pored PSG-a, interesovanje za Hazardom pokazali su i Bayern te Liverpool. Pa, iako je sve izvjesnije da će ostati u Lilleu, PSG je nekako najbliži njegovom potpisu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti