Hazard: Bila bi čast razgovarati sa Zidaneom

Dolazi li Belgijanac u Real Madrid?

Hazard: Bila bi čast razgovarati sa Zidaneom

Edmir Škorić

Talentirani veznjak Lillea, Belgijanac Eden Hazard, spreman je otići iz Francuske, no demantirao je napise da već pregovara s Real Madridom.

Hazard je u intervjuu za La Derniere Heure magazin priznao da bi volio razgovarati sa Zinedineom Zidaneom, no ističe da nije bilo razgovora oko eventualnog transfera u  Kraljevski klub.

Inače, 20-godišnjak je 2005. godine kao dječak stigao u Lille s kojim je prošle sezone osvojio naslov francuskog prvaka. Sada je spreman za promjene, a već ga neko vrijeme prati madridski Real. Također, ponude postoje i od strane londonskih klubova Chelseaja i Arsenala.

Zidane, koji je već djelovao kao savjetnik na dovođenju Karima Benzeme i Rafaela Varanea iz francuske lige, mogao bi biti zadužen za ovu "misiju".

"Volio bih razgovarati sa Zidaneom, to bi bila čast. Uvijek sam bio njegov obožavatelj od dva njegova gola na Svjetskom prvenstvu 1998. godine. On je, uz Thierryja Henryja, bio moj omiljeni igrač".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.