Hazard definitivno na ljeto napušta Lille

Hazard definitivno na ljeto napušta Lille

Edmir Škorić

Iz francuskog nogometnog kluba Lillea potvrdili su kako će na ljeto ostati bez svog najboljeg igrača, belgijskog talentiranog veznjaka Edena Hazarda.

Nakon što su izgubili sjajnog napadača Moussu Sowa (prešao u Fenerbahče), na kraju ove sezone aktualni francuski prvak odreći će se usluga Hazarda, zasigurno jednog od najtalentiranijih igrača na svijetu u ovom trenutku.

Belgijanca odranije žele Chelsea i Manchester United, a u utrku se uključio i bogati francuski klub PSG, premda je Hazard izjavio da je Lille jedini klub u Francuskoj za koji bi nastupao.

"Eden na kraju sezone napušta klub. To je praktično gotova stvar", izjavio je generalni menadžer Lillea Frederic Paquet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.