Hazard mora kupiti šampanjac saigračima zbog kašnjenja

Dobio zanimljivu kaznu od selektora reprezentacije Belgije

Hazard mora kupiti šampanjac saigračima zbog kašnjenja

A. Haznadarević

Mladi veznjak reprezentacije Belgije Eden Hazard je od selektora svoje reprezentacije dobio jednu posve neobičnu kaznu za kašnjenje.

Hazard, koji je najnovija akvizicija Romana Abramoviča, nakon što je na svom Twitter profilu objavio da dolazi u Chelsea, sljedeće jutro je zakasnio na autobus u kojem su ga čekale kolege iz reprezentacije.

Dvadesetjednogodišnji veznjak je očigledno oduševljen velikim dostignućem i potpisom za novog evropskog prvaka Chelsea, da je zaboravio na svoje reprezentativce koji su ga čekali u autobusu s kojim su trebali ići na trening.

Velika zvijezda reprezentacije koja u subotu gostuje na Wembleyju je zbog toga dobila zanimljivu kaznu - mora kupiti bocu šampanjca.

"Hazard će svojim saigračima morati kupiti bocu šampanjca. Vincent Kompany će odabrati marku. Inače, Eden je ipak stigao na trening na vrijeme. Ne znam kako i nije me briga, bitno je da je stigao", kaže selektor reprezentacije Belgije Marc Wilmots.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.