Hazard: Mourinho me želio u Realu

Hazard: Mourinho me želio u Realu

Midhat Šljivak

Fudbaler Chelseaja, Eden Hazard, izjavio je danas kako ga je Jose Mourinho želio vidjeti u Realu prije nego što je potpisao za Plavce.

Hazard je prošlog ljeta stigao u Chelsea iz Lillea u transferu vrijednom 35 miliona funti, a danas je saopštio kako mu je Jose Mourinho rekao da se rapsitivao o njemu u Lilleu.

"Rekao mi je da se rapitivao u Lilleu za mene, ali sam tada želio ostati i razvijati se tamo. Imao sam 19 ili 20 godina u tom trenutku, i imao sam još mnogo toga da pokažem. Real je sjajan tim, ali nisam želio tamo ići jer sam bio premlad", rekao je Hazard.

Hazard je u protekloj sezoni odigrao čak 61 utakmicu za Chelse, a postigao je 13 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.