Hazard ne želi napustiti Lille

Hazard ne želi napustiti Lille

Eden Hazard, veznjak Lillea, istakao je da ima još dosta toga učiniti za svoj trenutni, te da neće napustiti redove aktuelnog francuskog prvaka u ovom prelaznom roku.

Brojni su klubovi koji su bili zainteresovani za usluge belgijskog veznjaka, a najviše je zagrizao PSG. No, ipak Hazard će nostiti dres Lillea i naredne sezone.

"Još uvijek sam igrač Lillea i u ovom trenutku ne razmišljam o transferu. Imam još dosta stvari učiniti u mom trenutnom klubu", rekao je Hazard, dodavši:

"Ja sam dio tima. Razgovarao sam sa menadžerom i znam zašto sam u Lilleu. Atmosfera je dobra, a okružen sam igračima koji igraju dobar nogomet".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.