Hazard nije igrao jer je propustio trening u ponedjeljak

Special One se ne šali

Hazard nije igrao jer je propustio trening u ponedjeljak

Eden Hazard nije se našao u kadru Chelseaja u sinošnjem meču Lige prvaka protiv Schalkea koji su Plavci bez problema riješili u svoju korist. Jose Mourinho kaznio je Belgijanca zbog toga što je propustio trening u ponedjeljak. 

Hazard je za vikend putovao u Francusku gdje je sa tribina stadiona u Lilleu posmatrao trijumf bivšeg kluba nad Monacom. U London se nije vratio u planirano vrijeme pa je morao propustiti trening.

„Nije znao koliko je sati, zakasnio je na voz. Tu je kraj priče. On je dijete, a kada dijete pravi greške onda otac mora mudro reagovati kako bi sinove naučio nekim stvarima. Imao je želju da nastupi, ali nije bilo šanse da zaigra. Bio je tužan, i bez njega smo pobijedili,“ izjavio je Mourinho, te najavio da će Hazard za vikend biti u timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.