Hazard produžio s Lilleom do 2014.

Hazard produžio s Lilleom do 2014.

E. Škorić

Lilleov veznjak Eden Hazard odlučio je produžiti ugovor s klubom na dodatne dvije godine, dakle do 2014. godine.

19-godišnji Belgijanac Eden Hazard jedan je od najtalentovanijih igrača francuske lige, a Lille je putem službene internet stranice najavio danas produženje ugovora sa ovim igračem sredine terena.

"To je moja odluka jer trener Rudi Garcia vjeruje u mene i nadam se da će se stvari nastaviti odvijati u ovom smijeru", kazao je Hazard, koji je ove sezone u svim natjecanjima postigao sedam golova.

Hazard je odigrao i deset utakmica za Belgiju, a Lille se trenutno nalazi na trećem mjesut Le Championnata sa osam bodova manje od lidera Bordeauxa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.