Hazard putem Instagrama otkrio budući klub?

"Lajk" pokrenuo lavinu

Hazard putem Instagrama otkrio budući klub?

Edenu Hazardu ne cvjetaju ruže u Chelseaju. Najbolji fudbaler Premier lige iz prošle sezone uklopio se u sivilo 'Plavaca' koji igraju daleko ispod svih očekivanja. 

Trener Jose Mourinho je nedavno izjavio da mu je u Chelseaju potreban Eden Hazard iz prošle sezone, a javno ga je i prozvao da ne ispunjava najbolje svoje defanzivne zadatke. 

Tako su se u sportskim medijima ponovo pojavile špekulacije o mogućem prelasku u Real Madrid. Tu vijest je objavio posjećeni Instagram profil "433", a na iznenađenje mnogih Hazard je putem zvaničnog profila 'lajkovao' ovaj post. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.