Hazard se izvinio dječaku

Za njega je priča završena

Hazard se izvinio dječaku

Adnan Beganović

Tokom sinoćnjeg susreta Swanseaja i Chelseaja fudbaler londonske momčadi Eden Hazard udario je jednog dječaka koji je bio zadužen za skupljanje lopti.

U 80. minuti mladi sakupljač je legao na jednu loptu, Hazard je istu pokušao izbiti nogom, no udario je dječaka u rebra, pa je zbog toga isključen iz igre.

"Cijelim tijelom je prekirio loptu, a ja sam je pokušao izbiti ispod njega. Mislim da sam udario loptu, a ne dječaka, U svakom slučaju, izvinio sam se, a dječak je nakon susreta došao u našu svlačionicu gdje smo nakratko porazgovarali. Ta priča je za mene završena", istakao je Hazard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.