Hazarda želi dovesti i Barcelona

Hazarda želi dovesti i Barcelona

E. Škorić

Eden Hazard, belgijska nogometna zvijezda, najavio je svoj odlazak iz francuskog Lillea ovog ljeta.

Pomno ga prati nekoliko evropskih velikana. Poznato je već da ga želi Arsenal, potom i Liverpool, ali i španski Real Madrid. U utrku se, navodno, uključuje i Barcelona.

I Lyon je želio Hazarda, no on je odlučio napustiti Lille samo u slučaju da pređe u neku drugu ligu. Inače, ugovorom je za klbu vezan do 2014. godine, što znači da će Lille masno zaraditi njegovom prodajom.

"Čast je biti povezan sa najboljom svjetskom momčadi, ali ne bih ništa drugo rekao. Sjajno je čuti vijest kao što je ova", odgovorio je Hazard na pitanje novinara El Mundo Deportiva o mougćem transferu na Nou Camp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.