Hazardu posebna utakmica protiv Francuske

Hazardu posebna utakmica protiv Francuske

Edmir Škorić

Belgijski reprezentativac Eden Hazard izjavio je kako će biti poseban osjećaj igrati u utorak prijateljsku utakmicu protiv Francuske.

Hazard je trenutno član Lillea, aktuelnog francuskog prvaka, a u utorak igra protiv "svojih".

"To je za mene utakmica od posebnog značaja jer sam u Francuskoj već sedam godina. Posebno je i iz razloga što ću igrati protiv igrača s kojima zajedno igram ili sam igrao, kao što je recimo Adil Rami", kazao je Hazard i dodao:

"No, to je samo utakmica kao i svaka druga. Očekujem da pružim dobru predstavu. Ne mislim o pogotku, ali nadam se da ću biti dobar na terenu i da ću biti odlučujući za Belgiju".

Belgija je zadnji put Francusku pobijedila prije nešto više od devet godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.