Hearts bolji od St. Johnstonea

Skacel i Webster kreirali pobjedu

Hearts bolji od St. Johnstonea

M. Maksimović

Pobjedom protiv St. Johnstonea, fudbaleri Heartsa su prekinuli neugodnu seriju, u kojoj osvojili samo bod iz tri utakmice.

Danas su poveli već u 20.minuti golom Rudija Skacela na asistenciju Ryana McGowana. Taj rezultat je na semaforu stajao do 57.minute kada Andy Webster potavlja konačnih 2:0. Nakon ove pobjede Hearts je ostao na petom mjestu sa 52 i do kraja prvenstva ima utakmicu protiv Celtica.Na četvrto mjestu Dundee United ima četiri više, dok je Motherwell treći sa 62 boda. Za ekipu Heartsa na kraju sezone dolazi ono najvažnije, a to je utakmica finala FA Cupa u kojoj se sastaju ljuti rivali Hibernian i Hearts.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.