Hećo i Brković propuštaju Krupu, vraćaju se dvojica

Čelik se priprema za naredno gostovanje

Hećo i Brković propuštaju Krupu, vraćaju se dvojica

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu igraju veoma važnu utakmicu u gostima kod ekipe Krupe. 

Domaćin bi eventualnom pobjedom nad Zeničanima došao na korak od plasmana u Ligu za prvaka, tako da se očekuje sigurno jedna otvorena i zanimljiva utakmica. Izabranici Nedima Jusufbegovića u prva dva kola nastavka sezona remizirali su protiv Zrinjskog, te Viteza i trenutno su na sedam bodova zaostatka za ekipom Metalleghe-a.

Zeničani u subotu ne smiju pomisliti na poraz, a svakako da im ne ide u prilog ni što se utakmica igra na terenu s umjetnom travom. Ipak u Zenici na Kamberovića polju postoji teren s vještačkom travom, tako da će crno-crveni imati vremena da se priviknu i na tu podlogu prije odlaska na teško gostovanje.

Kada je u pitanju igrački kadar narednu utakmicu će sigurno propustiti Danijal Brković zbog povrede zadnje lože, dok tri žuta kartona ima Haris Hećo. Dobra stvar je što se u ekipu vraćaju Aldin Šišić i Fenan Salčinović nakon suspenzije zbog kartona. Upravo je ovaj dvojac u prvom kolu protiv Zrinjskog bio ponajbolji na terenu kada je u pitanju ekipa u crno-crvenim dresovima.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Još je neizvjesna situacija oko Joce Stokića, a zvanično bi sutra trebalo da bude poznato hoće li konačno zaigrati za klub s Bilinog polja.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije