Heco: Uz potpuno zalaganje tri boda će ostati u N. Travniku

Ofanzivac NK Novi Travnik za SportSport.ba

Heco: Uz potpuno zalaganje tri boda će ostati u N. Travniku

S. Mlaćo

U novoj sezoni Druge lige FBiH grupa Zapad nogometaši Novog Travnika jedan su od glavnih kandidata za osvajanje prvog mjesta i povratak u Prvu ligu Federacije BiH.

Svjesni su Novotravničani da to neće biti nimalo lako, a pred svojim navijačima izabranici Salima Durakovića sutra će u derbiju ugostiti FK Vitez, koji nakon dva kola ima isto toliko pobjeda.

Mladi Kenan Heco, izdanak zeničkog Čelika, optimista je pred sutrašnji meč.

"Zadovoljstvo je polovično iz razloga što imamo jednu pobjedu i jedan poraz, s tim da nam je u prošloj utakmici nedostajalo malo sportske sreće", rezimirao je Heco za SportSport.ba otvaranje sezone svog tima.

Vjeruje da FK Vitez sutra može pasti na Gradskom stadionu u Novom Travniku.

"Uz kolektivnu igru i potpuno zalaganje tima očekujemo da tri boda boda ostanu u Novom Travniku. Svakodnevno se vidi veće raspoloženje i dizanje forme, te pozitivne energije kod svih igrača, a to je jedini put prema ostvarenju naših ciljeva", jasan je mladi nogometaš.

Sutrašnjeg protivnika dobro poznaje.

"FK Vitez je sigurno kvalitetna ekipa i imaju dobrih igrača koji su na okupu zajedno dugi niz godina. Sutra očekujemo fer i koreknu borbu na travnjaku, a uz podršku naših navijača nadamo se pozitivnom ishodu utakmice", dodao je Heco.

Heco je u dva kola nove sezone postigao dva pogotka te pokazao da se nalazi u sjajnoj formi. I u sutrašnjem derbiju koji počinje u 16:30 sati bit će jedna od glavnih uzdanica svog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi