Poznati fudbaler je smatran najružnijim igračem na svijetu, otišao je kod doktora i napravio je čudo

Transformacija je i više nego očigledna

Poznati fudbaler je smatran najružnijim igračem na svijetu, otišao je kod doktora i napravio je čudo

A. Čaušević

Estetski zahvati su itekako popularni kod žena, međutim i muškarci u posljednje vrijeme ne izbjegavaju takve situacije, pogotovo oni koji su meta ismijavanja zbog svog izgleda. 

Najočigledniju transformaciju lica napravio je Hector Herrera, sada već iskusni meksički veznjak koji je dugo vremena bio etikterian kao najružniji fudbaler na svijetu.

Herreri je bilo dosta uvreda i ismijavanja od vlastitih saigrača zbog njegovih ušiju. Čak ga je i bivši klub u šaljivom tonu jednom ismijao prilikom predstavljanja igrača pred novu sezonu.

Upravo iz tog razloga Meksikanac je 2018. godine nakon Svjetskog prvenstva odlučio da promijeni svoj izgled. Otišao je kod doktora i napravio čudo.

Herrera je riješio problem klempavih ušiju koje su sada tik uz glavu, dok je obavio i male korekcije na nosu i na neki način postao druga osoba.

Oglasi

Svjestan reakcija koje će privući Herrera je sam izdao saopštenje da je bio na operaciji te je kazao kako nakon operativnog zahvata diše mnogo lakše nego što je to bio slučaj ranije.

Inače, njegova izgled nikada nije smetao Shantal Mayo, dugogodišnjoj djevojci, a zatim i supruzi jer su već 13 godina u vezi.

Shantal je uz Herreru bila u njegovim najsretnijim i najtežim trenucima. Do sada imaju dvoje djece, 10-godišnjeg sina Davida i šestogodišnju kćerku Valentinu.

Ovaj fudbaler je karijeru počeo u Pachuci, a Porto ga je 2013. godine doveo u Evropu za 11 miliona eura. Poslije skoro desetljeća igranja na Starom kontinetnu ljetos se vratio bliže svom domu jer je postao član američkog Houstona.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CpgUiXkOwk8/?hl=en[/instagram]

Dugogodišnji je reprezentativac svoje zemlje. Sa El Trijem je nastupio na tri Svjetska prvenstva, a nerijetko nosi i kapitensku traku. Na 105 nastupa postigao je 10 golova.

Promo

Top Komentari

Pajkan
Vala i ostao...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi