"Slavio sam gol na klupi jer tamo provodim većinu vremena"
(Foto: EPA)

Junak Atletica iskren

"Slavio sam gol na klupi jer tamo provodim većinu vremena"

M. Šljivak

Madridski Atletico je pogotkom Hectora Herrere u 90. minuti uspio da izvuče jedan bod u duelu prvog kola Lige prvaka protiv Juventusa.

Meč je na kraju završen rezultatom 2:2, a meksički veznjak je nakon utakmice i gola za jedan bod, 'prozvao' trenera Diega Simeonea.

Novinari su ga pitali zašto je gol proslavio sa saigračima na klupi za rezerve, a Herrera je imao jasan odgovor:

"Slavio sam gol na klupi jer tamo provodim većinu vremena", rekao je Herrera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

I zaista je tako. U četiri kola La Lige Meksikanac od Simeonea nije dobio nijedne minute na terenu, a sinoć je šansu dobio 15 minuta prije kraja.

Argentinskom stručnjaku se njegovo uvođenje isplatilo, a vidjet ćemo hoće li u narednom periodu Herrera imati više prostora za igru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi