Hej, pa to nisu tvoji: Službenik Cityja slavio pobjedu Uniteda

Redaru se omaklo

Hej, pa to nisu tvoji: Službenik Cityja slavio pobjedu Uniteda

Edmir Škorić

Manchester United je s 3:2 slavio na Etihadu protiv Manchester Ciyja, pa je na taj način odgođena proslava titule.

Iako su Građani vodili 2:0 na poluvremenu, Paul Pogba je s dva gola vratio stvari na početku, a onda je Chris Smalling zabio za pobjedu Crvenih vragova.

I dok su slavili veliki preokret nad rivalom, s igračima Uniteda slavio je očigledno i službenik Cityja, preciznije redar koji je bio zadužen za sigurnost na stadionu.

Njega su kamere Sky Sporta "ulovile" u neizmjernoj sreći kod slavlja Unitedovih igrača, a ne bi bilo čudo da ga City makne s funkcije, mada nije uradio ništa što se protivi njegovim poslovnim obavezama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, ne zaboravite da je riječ o gradskom derbiju, možda je stanovnik tog grada jednostavno navijač Uniteda.

"Zalsužujemo više poštovanja nego što nam ljudi daju. Mislim da su ovi igrači malo bolji nego što to svijet misli", rekao je Jose Mourinho, meadžer Uniteda, nakon utakmice u kojoj je bilo važno izbjeći poraz kako se ne bi prisustvovalo proslavi titule mrskog rivala.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi