Heldt: Želimo da Kolašinac odustane od svoje ideje
FOTO: EPA

Generalni direktor Schalkea

Heldt: Želimo da Kolašinac odustane od svoje ideje

Horst Heldt je na posljednjoj konferenciji za medije demantovao pisanja njemačkih medija da u Schalke 04 stižu ponude za Seada Kolašinca. 

Defanzivac bh. reprezentacije ove sezone nema zapaženu ulogu u timu iz Gelsenkirchena i sve su glasnije špekulacije da bi karijeru mogao nastaviti u Romi, međutim generalni direktor kluba tvrdi da ponuda i dalje nema. 

"Znamo da Kolašinac želi otići, ali nismo dobili nikakvu ponudu za njega, kao ni za Matipa. Mi ćemo učiniti sve da spriječimo njihov odlazak iz Schalkea", kazao je Horst Heldt prisutnim novinarima. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kolašinac, koji je ove sezone u njemačkoj Bundesligi odigrao osam utakmica i postigao jedan gol, navodno je zainteresovao i čelnike Manchester Cityja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.