Helić: Stvaramo uslove za ostvarivanje još boljih rezultata
Načelnik Gračanice jedan je od čelnih ljudi Bratstva, a danas je prisustvovao prozivcu igrača ovog tima pred pripreme za nastavak sezone

Bratstvo startalo s pripremama

Helić: Stvaramo uslove za ostvarivanje još boljih rezultata

Edmir Škorić

Načelnik Gračnice Nusret Helić smatra da Bratstvo ima bolju ekipu nego što je bila u prvom dijelu sezone i samim tim vjeruje u bolje rezultate.

Bratstvo je na sredini tabele okončalo prvi dio sezone, no sada su ambicije veće i načelnik Gračanice se nada da će izabranici Nikole Nikića doći u sami vrh do kraja sezone.

"Upoznali smo nove igrače i sve ostale sa načinom rada za ovu sezonu i od danas krećemo s radom. Nadamo se da je ova ekipa spremna da popravi rezultate iz prvog dijela sezone. Vjerujem da će Bratstvo od prve utakmice krenuti da ide prema gornjem dijelu tabele", kazao je Helić, pa je dodao:

"Jedan dio priprema obavit ćemo ovdje i u Stjepan Polju, a onda ćemo jednu sedmicu otići van Gračanice u toplije krajeve. Od prinova tu su Mirza Rizvanović, tu je i Mujčić iz Orašja, došao je i Rizvić iz Igmana, Čulov iz Bosne Visoko, Bajić iz Srbije... Stvaramo uslove da postignemo još bolje rezultate".

Top Komentari

hake
Stvaras ti kurac, peres pare preko kluba, nego reci na opstinskom vijecu ljudima koliko si dao bratstvu i koliko je kostao vjestacki teren magarac jedan? Ako ne budes ti to htio kazat, ima SIPA, zavirit ce ona u papire, nije to nikakav problem!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi