Trener Bratstva Nikola Nikić tvrdi kako je veliki broj igrača želio da dođe ove zime u redove Bratstva

Gračanlije krenule s pripremama

Nikić: Nikad prije ovo nisam doživio, zvalo me najmanje sto igrača

E. Škorić, foto: E. Oštraković

Nogometaši Bratstva danas su startali s pripremama za drugi dio sezone.

Gračanlije su prvi dio sezone okončale na 11. mjestu, ali trener Nikola Nikić vjeruje da ovaj tim zaslužuje i bolji plasman, pa vjeruje da će ekipa biti na kraju negdje među pet ili šest najboljih.

Posebno je impresioniran činjenicom da

"Sto najmanje igrača me zvalo. Znam da je Bratstvo sigurno primamljivo i da je Gračanica kao grad primamljiva, ali nisam nikada doživio da toliko igrača želi da dođe kod nas. Ovdje imamo 28 igrača sa djecom, fale mi četvorica, ali i oni će do nedjelje doći", kazao je Nikić, dodavši:

"Otišlo nam je pet igrača, doveli smo šest-sedam. Ne mogu još reći da su pojačanja, moram prvo da ih vidim. Vidjet ćemo kako se situacija odvija. Imam formiranu ekipu 99 posto".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nikiću je u glavi i dalje taj meč zadnjeg kola i poraz od Jedinstva (1:2) u Gračanici.

"Ne znam kako sam preživio tu zadnju utakmicu, ali fudbal je takav, dobili smo Olimpik, sve se to vrati. Zadnjih sedam-osam utakmica odigrlai smo izvanredno i nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu. Po svim referencama, Bratstvo zaslužuje da bude tu negdje peto ili šesto mjesto. Nisam gledao sve utakmice, ali možda je samo Velež tu bolji od nas", zaključio je Nikić.

Top Komentari

rodjak
Veliki pozdrav Nidzi iz Mostara
5 0
hake
De ba Nikiću ne serendaj. Taj klub nekom atraktivan? ahahahahahaha Prevara od trenera u prevari od kluba! Pozdrav iz čaršije ;) staaaariiiii
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi