Hemofarm se ipak ne gasi

Direktor demantuje glasine

Hemofarm se ipak ne gasi

U srbijanskoj javnosti se poslednjih dana pojavila informacija da će doći do gašenja KK Hemofarm iz Vršca, ali direktor Dušan Božović je to odlučno demantovao.

Božović je naveo da su to prozvoljne informacije i da nema reči o gašenju kluba. Istakao je da finansijska situacija nije sjajna, ali da je već sanirano dosta dugova iz prošle sezone i da su igračima ponuđeni manji ugovori, međutim sasvim pristojni za prilike u Srbiji. Kapiten Miljan Pavković je otišao u Radnički koji u ovom momentu ima veći budžet od Vršaćana, ali je zato stigao Nikola Otašević iz Budućnosti.

Željko Lukajić ostaje trener, a sa Markom Šutalom i Bojaanom Krstovićem će biti obavljeni razgovori o ostanku. Činjenica da je Hemofarm odustao od Europacupa gdje je nastupao osam puta i tri puta stigao do polufinala, sigurno je i pokrenula glasine o gašenju, ali direktor je sve demantovao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.