Henderson razočaran: Mogli smo lagano pobijediti
Foto: EPA

Kapiten Liverpoola

Henderson razočaran: Mogli smo lagano pobijediti

Liverpool je jučer u okviru 2. kola grupne faze Lige prvaka remizirao sa Spartakom u Moskvi.

Redsi su dominirali od samog početka utakmice, imali 13 šuteva više od domaćina, međutim na kraju su osvojili samo bod, što svakako nije rezultat kojim trener Jurgen Klopp može biti zadovoljan. 

Nakon utakmice vidno razočaran je bio i kapiten Jordan Henderson.

"Razočarani smo. Kontrolisali smo utakmicu od početka do kraja, mogli smo ovo lagano dobiti. Prije svega ne smijemo više olako primati golove. Neki drugi dan bismo zabili tri ili četiri... Odigrali smo dobro, ali ne dovoljno za pobjedu", kazao je Henderson i dodao da Liverpool mora biti nemilosrdniji u završnici.

Tim sa Anfielda u grupi E se nalazi na drugom mjestu sa dva boda, koliko ima i Spartak, dok je lider Sevilla sa četiri. Posljednji je Maribor. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti