Henderson: Znao sam da ću pogoditi

Postigao fenomenalan gol

Henderson: Znao sam da ću pogoditi

Derbi meč 5. kola Premier lige odigran je sinoć na Stamford Bridgeu gdje je Liverpool slavio protiv domaćeg Chelseaja sa 2:1.

Potez koji je obilježio utakmicu desio se u 36. minuti a glavna uloga pripala je Hendersonu. Liverpoolov veznjak je postigao fenomenalan pogodak i donio svom timu vodstvo od 2:0.


"Pokupio sam taj odbijanac te udario prema rašljama. Sjajno sam šutirao i odmah sam znao da će ući. Courtois je klasni golman i lako se moglo desiti da odbrani taj udarac, ali glavno je da je ušla", rekao je Henderson, te dodao:

"Ovo je velika pobjeda za nas koja nas je ostavila u pobjedničkom ritmu. Prije utakmice sam imao dobar osjećaj i drago mi je što smo pobijedili. chelsea je opasan tim protiv kojeg se treba dobro braniti, a mi smo se odbranili na briljantan način".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool trenutno zauzima četvrto mjesto na tabeli sa 10 osvojenih bodova koliko imaju drugoplasirani Everton i trećeplasirani Chelsea.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi