"Hendikep? Ne, imamo Kovačića i Alispahića"

Čačić o Sammirovom propuštanju priprema

"Hendikep? Ne, imamo Kovačića i Alispahića"

Adnan Beganović

Fudbaleri zagrebačkog Dinama drugi dio priprema za proljetni dio sezone odradit će u Portugalu, a trener Modrih Ante Čačić još uvijek ne zna s kojim će igračkim kadrom krenuti put Portugala.

Naime, Ante Rukavina, Andrej Kramarić i Sammir su povrijeđeni, a Čačić u Portugal nema namjeru voditi igrače koji nisu sto posto spremni za napore koji ih očekuju.

"Na pripreme u Portugal vodit ćemo samo zdrave igrače. Rukavina i Kramarić imaju više problema, nadam se da će Sammir ipak moći, ali pričekajmo, ne mogu to reći sa sigurnošću", za Sportske novosti je izjavio trener Dinama, Ante Čačić, a novinar pomenutog lista upitao ga je da li će to biti veliki hendikep, pogotovo eventualni izostanak Sammira sa priprema.

"Hendikep? Nema hendikepa, Sammir jeste bitan igrač, ali imamo mi još odličnih igrača na njegovoj poziciji, Kovačića i Alispahića", istakao je Čačić.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.