Hendikep za Željezničar, Stevanović izgubljen do kraja sezone?

Zbog povrede ligamenata

Hendikep za Željezničar, Stevanović izgubljen do kraja sezone?

Jedan od najstandardnijih fudbalera Željezničara Siniša Stevanović možda je i završio s nastupima za ovu sezonu.

Ovaj 29-godišnji desni bek je u susretu sa Širokim Brijegom zadobio nezgodnu povredu zbog koje je morao napustiti igru, a naknadnim pregledima je ustanovljeno da je riječ o rupturi medijalnog kolateralnog ligamenta desne noge.

Prema izvješću zvanične stranice FK Željezničar, Stevanović će sa terena odsustvovati četiri sedmice, što u najgorem slučaju može značiti da će propustiti ostatak sezone, a u najboljem da će se vratiti pred njen sami završetak.

Siniša Stevanović je ove sezone odigrao 18 utakmica u Premijer ligi, a ukupno 25 u svim takmičenjima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mula
Veliki hendikep. On i Graovac su jedini iz odbrane koji su konstantno dobri. Tek ćemo sad vidjeti da li ce nam nedostajati Stanic!
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi