Henning Berg dobio otkaz sa klupe Blackburna

Nakon samo 57 dana

Henning Berg dobio otkaz sa klupe Blackburna

A. Haznadarević

Nakon što je preuzeo ekipu Blackburn Roversa prije manje od dva mjeseca, Henning Berg je već dobio otkaz zbog loših rezultata.

Ova informacija je objavljena na službenoj internet stranici momčadi Chempionshipa sa kratkim saopštenjem da je "odluka donesena nakon niza veoma razočaravajućih rezultata".

 

Norvežanin je tako vodio ekipu samo deset susreta, te je tek počeo ispunjavati svoj trogodišnji ugovor, a u periodu od 57 dana u kojem je ekipu vodio sa klupe, Roversi su poraženi čak devet puta, dok su samo jednom slavili.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Blackburn trenutno zauzima 17. mjesto Championshipa, te nije daleko ni od opasne zone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.