Brazilac doživio stravičnu povredu nakon što mu je protivnik stao na testise

Hitno morao na pregled kod urologa

Brazilac doživio stravičnu povredu nakon što mu je protivnik stao na testise

Endin Čaušević

Defanzivac Flamenga, Gustavo Henrique, doživio je povredu o kojoj bruju fudbalska javnost.

Naime, Flamengo je u nedjelju u gostima deklasirao ekipu Corinthiansa sa 5:1, ali je ovu utakmicu obilježila povreda Henriquea koji je iz igre izašao u 38. minuti utakmice.

Henrique se našao u centru pažnje nakon što mu je jedan od protivničkih igrača nakon duela slučajno stao na testise, a onda se čuo zastrašujući vrisak ovog 27-godišnjaka.

Brazilacu se nekoliko minuta ukazivala pomoć, ali je pokušao da se vrati na teren i odbio je izaći iz igre. No, na šorcu su se vidjeli tragovi krvi i bilo je jasno da je ozbiljnija povreda u pitanju.

Ubrzo nakon toga Henrique je zatražio izmjenu, te je prebačen u bolnicu na pregled kod urologa. On je dobio terapiju koju treba da koristi i doktor mu je dao do znanja da se ne smije kretati tri dana.

Top Komentari

Realist
Ovo je strasno ali onaj start u Siminom Hanu na Marina Galića je jedan od najgorih sto sam vidio.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi