Henry: Drago mi je što ćemo vidjeti Ibrahimovića u Engleskoj

Prokomentarisao žrijeb

Henry: Drago mi je što ćemo vidjeti Ibrahimovića u Engleskoj

Bivši napadač Arsenala Thierry Henry dao je komentar na danas obavljeni žrijeb četvrtine finala Lige prvaka.

Jedini preostali engleski klub u najelitnijem evropskom takmičenju je Manchester City, koji je za protivnika dobio moćni Paris Saint-Germain.

"Izuzetno težak žrijeb za City. PSG je sjajan tim koji neprestano raste. Drago mi je što ćemo ponovo vidjeti Ibrahimovića u Engleskoj", rekao je Henry, te dodao:

"Ali, PSG nije samo Ibrahimović. Manchester City će imati jako težak posao da zaustavi tu ekipu. Mislim da su Francuzi favorit u ovom dvomeču".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Manchester City je u četvrtfinale prošao nakon izbacivanja kijevskog Dinama, dok je PSG eliminisao Chelsea.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi