Henry ne razumije Vardyjevo oklijevanje
EPA

"Rekao je da će razmisliti?"

Henry ne razumije Vardyjevo oklijevanje

Sa velikim čuđenjem Thierry Henry je prokomentarisao oklijevanje Jamieja Vardyja da pređe u Arsenal.

Iskusni napadač Leicestera iza sebe je ostavio fantastičnu sezonu. Svojim golovima je dao značajan doprinos u osvajanju titule, a da igre nisu prošle nezapaženo potvrđuje namjera trenera Arsenala da ga na ljeto angažuje. 

Ipak, Vardy još uvijek nije 'prelomio' i vjerovatno će ostati na King Poweru. 

"On ima 29 godina, zar ne? Arsenal te nakon odlične sezone pozove i ti im odgovoriš da ćeš razmisliti o tome?", sa čuđenjem je Henry prokomentarisao Vardyjev potez, dodavši:

"Vardy ili ima još jednu primamljivu ponudu na stolu, ili mu Arsenal ne djeluje previše privlačno. Ja da sam na njegovom mjestu i da igram za Leicester odmah bi došao na Emirates", istakao je Henry u razgovoru za BBC. 

Henry ima dileme kada je u pitanju Vardyjeva snalažljivost pred golom. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nemojte me pogrešno shvatiti, Vardy ima odličnu sezonu i sigurno će ući u historiju. Interesuje me samo da li on može da igra u posljednjoj trećini terena kada vas protivnički igrači čekaju. Brilijantan je stvarno, ali ovo je pitanje koje me muči", dodao je bivši napadač Arsenala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi