Henry: Osjećao sam se izolovano

Henry: Osjećao sam se izolovano

Napadač reprezentacije Francuske Thierry Henry izjavio je da se osjećao "izolovano" među Tricolorima na Svjetskom prvenstvu.

Francuzi su se osramotili ispadanjem već u prvom krugu, a tu je reprezentaciju potresao i skandal sa odstranjivanjem Nicolasa Anelke iz reprezentacije, kao i svojevrsnom pobunom igrača.

"Mogao sam biti stariji brat među igračima, ali to više nisam bio. Osjećao sam se izolovano, a nije bitno zašto je to tako bilo. Niko nije pričao samnom kao prije. Prije su razgovarali samnom o svemu, a sada niko ni o čemu", rekao je Henry za Canal+.

"Nisam siguran jeli slučaj Anelka bio okidač u svemu. Sigurno je da je bila nezdrava atmosfera, ali mislim da nije bilo klanova. Glavni razlog za fijasko je bio što nismo igrali dobro, a nažalost nakon svega smo ušli u debate i kojekakve priče...", dodao je napadač Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.