Henry potpisao za New York RB

Legenda Arsenala i reprezentacije Francuske

Henry potpisao za New York RB

Legenda Arsenala i francuske nogometne reprezentacije, Thierry Henry potpisao je višegodišnji ugovor sa New York Red Bullsima, kako se već dugo vremena špekuliralo.

Ova informacija je potvrđena od strane američkog nogometnog kluba, a 33-godišnji napadač će već 22. jula imati debi u dresu svog novog kluba, protiv engleskog premijerligaša Tottenhama. Taj meč će se odigrati u New Jerseyju, na Red Bull Areni.

''Thierry ne samo da je igrač svjetske klase koji će nedvojbeno podići kvalitetu igre naše momčadi, već je sportaš koji se tijekom čitave svoje karijere dokazivao kao pobjednik'', rekao je Erik Soler, generalni menadžer američkog kluba.

Ovaj potpis označava novo uzbudljivo razdoblje u mojoj karijeri. Čast mi je igrati u New York Red Bullsima. U potpunosti sam svjestan klupske povijesti i moj je osnovni zadatak pomoći momčadi osvojiti prvi naslov prvaka u MLS ligi'', rekao je legendarni napadač.

Do sada je najveća zvijezda kluba bio nekadašnji član Aston Ville, Juan Pablo Angel, ali bez sumnje će to sada biti Henry.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti