Henry se neće zaustaviti na Fabregasu, dovodi još jednog bivšeg saigrača?

Monaco kupuje u Londonu

Henry se neće zaustaviti na Fabregasu, dovodi još jednog bivšeg saigrača?

Iza ekipe Monaca je užasan prvi dio sezone. Loše igre na startu novog takmičarskog ciklusa su koštale posla Leonarda Jardima, a na klupu Kneževa je stigao Thierry Henry.

Henry sada traga za pojačanjima, a od početka prelaznog roka ih je stiglo već nekoliko.

Sinoć je ozvaničen transfer Cesca Fabregasa iz Chelseaja, ali Thierry Henry navodno želi još jednog bivšeg saigrača.

Sljedeća Henryjeva meta je, navodno, Laurent Koscielny koji je nakon teških povreda izgubio svoje mjesto u prvom timu Arsenala, a čini se da Unai Emery uopšte ni ne računa na njega.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno je Monaco već uputio jednu ponudu 33-godišnjem defanzivcu, ali je on istu odbio, pa se sada radi na novoj, poboljšanoj ponudi.

Inače, Laurent Koscielny i Thierry Henry su kratko dijelili svlačionicu Arsenala i to 2012. godine kada se Henry vratio u Londonu, kao posuđen igrač New York Red Bullsa.

Promo

Top Komentari

Gladijajator iz mraka
Jos fali Muhamed Konjic
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi